Teknisk information

Digitaltryck på pvb-folie

Så här gör du: Skicka en PDF-fil eller en skiss som visar mönstret/fotografiet. Därefter ger vi feedback på vilket filformat som passar för det aktuella trycket. Detta gäller också om filen kan sändas som e-post eller på CD/DVD. Filformat är oftast TIFF eller EPS Illustrator. Alla filer/CD måste vara för PC.

Bildformatet ska vara 1:1 alltså lika glasmåttet. Det kan behöva sättas placeringsmärken i hörnen. Det bör också vara en måttsatt skiss. Detta för att kunna placera mönstret riktigt på glaset. Maxdimensioner är 2600 x 6000mm. Vi kan öka bredden lite, under förutsättning att vi får se hur motivet ser ut. Vi skickar ett provglas för påseende.

Screentryck på pvb-folie

På screentryck ska det göras film/ram för tryckning. Original kan mottas som e-post eller på CD/DVD. Vi kan också få skapat original baserat på måttsatt skiss. Det bör vara en måttsatt skiss för placering på glas. Maxdimensioner är 1800 x 3800mm. Detta är maximal tryckyta men vi kan trycka större dimensioner på laminatet, men då under förutsättning att vi får se motivet.

Vi har näst ett näst intill obegränsat antal kulörer att erbjuda! De som eventuellt skulle saknas kan vi ta fram inom en vecka.
Färgen är UV-beständig och med bruk av täckfolie i glaset blir risken för blekning reducerat till ett minimum.

 

Ta gärna kontakt med oss och berätta om dina idéer och skisser, så kan vi hjälpa dig på traven och även skicka provglas till dig efter dina önskemål mot en mindre kostnad.